Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Gigi nu are nimic în comun cu clubul, în acte, şi nu am încredere în el. De aceea am cerut garanţii (VIDEO)

Piţurcă: Gigi nu are nimic în comun cu clubul, în acte, şi nu am încredere în el. De aceea am cerut garanţii (VIDEO)

Piţurcă: Gigi nu are nimic în comun cu clubul, în acte, şi nu am încredere în el. De aceea am cerut garanţii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Aug 2010   •   14:20

Victor Piţurcă a confirmat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că motivul plecării sale din Ghencea îl reprezintă criticile publice aduse de patronul Gigi Becali jucătorilor stelişti, dar şi declaraţiile-oracol ale patronului stelist referitoare la jocul echipei din meciurile viitoare şi din competiţiile europene.

În legătură cu garanţiile cerute patronului stelist, ex-selecţionerul a declarat că în nici un moment nu a fost vorba de suma de 25 de milioane de euro, ci de un teren care valora 3-4 milioane de euro, însă finanţatorul stelist nu a fost de acord.

Piţurcă a spus în deschiderea conferinţei de presă că nu ar fi avut această ieşire publică dacă Gigi Becali nu ar fi spus, duminică, ?nişte tâmpenii caracteristice lui?.

Piţurcă a precizat în legătură cu garanţiile cerute că i se pare normal să facă aşa ceva.

?Am vrut să fac un contract cu clubul, dar în acte Gigi nu are nimic comun cu clubul. Alţi oameni semnează actele. Atunci am căutat să găsesc o soluţie pentru că nu am încredere în Gigi. I-am spus şi lui asta. Aşa că am cerut nişte garanţii, aşa cum consider că e normal?, a declarat Piţurcă.

Fostul selecţioner a spus răspicat că Steaua nu este a lui Gigi Becali, aşa cum consideră latifundiarul. Piţurcă a avertizat că pentru ca Steaua să facă performanţă trebuie să aibă linişte şi o echipă de profesionişti care să pună ordine în harababura prezentă. Mai mult, Piţurcă a spus că liniştea poate fi adusă la Steaua dacă Becali se schimbă şi nu mai face declaraţii belicoase la adresa fanilor sau echipei sau dacă pleacă de la club.

?Gigi Becali a început să se schimbe când a venit Stoica. Atunci au început perversităţile?, a mai spus Piţurcă.

În plus, fostul antrenor al Stelei a precizat că nu i-a interzis patronului să vorbească, ci să nu mai critice stafful şi jucătorii şi să nu se mai certe cu suporterii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Gigi Becali steaua
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close