Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Iancu, un ţigan borât. Preşedintele Timişoarei: Mă, eu cred că eşti homosexual

Piţurcă: Iancu, un ţigan borât. Preşedintele Timişoarei: Mă, eu cred că eşti homosexual

Piţurcă: Iancu, un ţigan borât. Preşedintele Timişoarei: Mă, eu cred că eşti homosexual
10 Noi 2010   •   10:15

Dialog suburban între Vicor Piţurcă, antrenorul Universităţii Craiova, şi Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara. Conflictul dintre cei doi a început după ce Iancu l-a descris, într-o emisiune televizată, pe Victor Piţurcă ca fiind un bun tehnician şi un fotbalist care a făcut carieră, dar este "aproape agramat".

Piţurcă a răspuns că astfel de persoane, "care apar la tot felul de emisiuni", sunt nişte "curve ale presei". Fostul selecţioner l-a numit "ţigan" pe Marian Iancu, care i-a returnat "complimentul", iar astfel de apelative au continuat să fie aruncate dintr-o parte în alta marţi seara, la GSpTV.

Managerul Universităţii Craiova a explicat că l-a jignit pe Iancu doar pentru că oficialul FC Timişoara a fost cel care l-a atacat primul. "El m-a jignit în mai multe rânduri şi mi-am permis să-l jignesc şi îl voi jigni şi de acum încolo, de o să moară ţiganii de oftică. Îi reprezintă el", a spus Piţurcă.

Întrebat de Iancu dacă este homosexual, Piţurcă s-a dezlănţuit: "Domne, cu garoi din ăştia, cu ciori din astea, care stau în pat şi poartă legal 100-200 de kilograme de rahat în ei şi mănâncă câte 50 de plăcinte şi vorbesc la televizor şi au ajuns ţigani din ăştia să facă emisiuni, asta este ultimul lucru care se putea întâmpla în fotbalul românesc. Dacă vreţi dialog din ăsta, cu ţigani borâţi din ăştia, fotblalul românesc se va duce de râpă.".

Iancu a replicat că s-a convins de natura homosexuală a lui Victor Piţurcă şi l-a provocat în continuare întrebându-l dacă este Satana, dacă este Mefisto. "Magraonul ăsta de când a venit în fotbal se crede buricul pământului. Se crede bulibaşa. Are un comportament de ţigan, de garoi. Da, sunt un Satanist, recunosc. Uită-te în oglindă cum arăţi tu şi cum arăt eu şi să vedem apoi cine e Satana. Garoiul ăsta nu a trecut de anii de pubertate", a încheiat Piţurcă.


   

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Marian Iancu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close