Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: Mutu este în pericol să îşi încheie cariera prematur

Piţurcă: Mutu este în pericol să îşi încheie cariera prematur

Piţurcă: Mutu este în pericol să îşi încheie cariera prematur
21 Oct 2008   •   18:11

Mutu continuă să fie motiv de dispută între Fiorentina şi echipa naţională. Accidentat la genunchi chiar înainte de meciul tricolorilor cu Franţa, Piţurcă a cerut ca Mutu să se opereze pentru a-l avea la lot pentru meciul Serbia, la sfârşitul lunii martie. Intervenţia chirurgicală ar însemna ca Briliantul să stea pe bară cel puţin două luni, variantă exclusă însă de Cesare Prandelli, care forţează calificarea în optimile Champions League cu Mutu în echipă.
Selecţionerul Victor Piţurcă îl avertizează pe starul Fiorentinei, Adrian Mutu că ?Dacă se va rupe cartilajul, se poate lăsa de fotbal?. Piţurcă i-a cerut lui Adian Mutu, în direct la emisiunea Naşul să ignore sfaturile italienilor şi să se opereze cât mai repede la genunchi pentru a scăpa de probleme. ?Dacă joacă împotriva lui Bayern i se poate rupe meniscul şi va trebui să se opereze?, a avertizat selecţionerul.
Piţurcă a mai declarat că doar norocul îl poate salva pe Mutu de o posibilă recidivă. ?Acum, cu ce are la genunchi, poate sa joace încă 3-4 ani şi chiar să-şi încheie cariera?, a declarat Piţurcă.
Cu toate acestea este posibil ca Briliantul să joace cu Bayern. Oficialii grupării viola l-au inclus pe atacantul român în lot pentru meciul cu gruparea din Munchen. ?Bayern este o echipă mare, cu mulţi jucători foarte buni, de clasă mondială. Este o formaţie făcută după chipul şi asemănarea antrenorului lor, adică foarte ofensivă şi foarte agresivă. Avem nevoie de Mutu?, a declarat Cesare Prandelli.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Adrian Mutu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close