Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă nu este impresionat de Dănciulescu şi Trică: ?Nu pot face faţă la naţională?

Piţurcă nu este impresionat de Dănciulescu şi Trică: ?Nu pot face faţă la naţională?

Piţurcă nu este impresionat de Dănciulescu şi Trică: ?Nu pot face faţă la naţională?
09 Noi 2008   •   17:51

Selecţionerul Victor Piţurcă continuă să creadă că atât dinamovistul Ionel Dănciulecu cât şi CFR-istul Eugen Trică nu sunt pregătiţi pentru echipa naţională.
Cu toate că evoluţiile lor la echipele de club sunt apreciate de toată lumea, Piţi se încăpăţânează să nu îi convoace pe cei doi motivând că îi cunoaşte bine şi nu sunt pregătiţi să facă faţă din punct de vedere fizic la nivelul de la naţională.
Gurile rele spun altceva, speculând că între antrenor şi cei doi jucători există conflicte vechi, de pe vremea când cei trei olteni apărau culorile aceluiaşi club, Steaua Bucureşti.
? Cred că trebuie să privim înainte, să ne orientăm spre jucători mai tineri, să le acordăm importanţă. Cam asta e strategia mea de acum încolo. Dănciulescu e în aceeaşi situaţie cu Trică. Eu îi cunosc foarte bine şi ştiu că ei nu pot face faţă nivelului echipei naţionale. Le-ar trebui calităţi fizice extraordinare. În plus şi concurenţa este foarte mare.? a argumentat Piţurcă.
Trică şi Dănciulescu au afirmat în repetate rânduri că naţionala este un subiect închis pentru ei câtă vreme aceasta este condusă de actualul tehnician.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close