Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă se teme de fanii vecinilor: Meciul România - Serbia nu se joacă la Craiova

Piţurcă se teme de fanii vecinilor: Meciul România - Serbia nu se joacă la Craiova

Piţurcă se teme de fanii vecinilor: Meciul România - Serbia nu se joacă la Craiova
30 Oct 2008   •   16:40

Cu toate că promisese fanilor olteni că în curând vor putea asista la un meci al naţionalei noastre pe arena din Bănie, selecţionerul Victor Piţurcă s-a răzgândit, anunţând că partida cu Serbia de anul viitor nu se va disputa la Craiova şi nici la Bucureşti. ?Craiova este foarte aproape de graniţă, ceea ce le-ar permite sârbilor să vină cu o galerie importantă. Nu vreau să le ofer această posibilitate. Trebuie să se înţeleagă că atunci când se organizează un meci important trebuie ţinut cont de multe aspecte?, a explicat Piţurcă.
Putem specula astfel că această întâlnire va fi găzduită de Constanţa sau Piatra Neamţ. Stadioanele din aceste oraşe ar respecta normele FIFA, iar distanţa ar fi destul de mare, conform ipotezei emise de selecţioner, faţă de frontiera comună cu Serbia. Conform tradiţiei istorice, nu ne mai rămâne decât sa otrăvim fântânile şi să pârjolim ogoarele, fugind astfel din calea cotropitorilor.
Piţurcă a anunţat că amicalul cu Georgia, din 19 noiembrie, se va desfăşura foarte probabil în Bucureşti, pe stadionul ?Steaua?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Craiova
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close