Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă se ţine de cuvânt: Mutu nu a fost convocat pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa

Piţurcă se ţine de cuvânt: Mutu nu a fost convocat pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa

Piţurcă se ţine de cuvânt: Mutu nu a fost convocat pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa
18 Aug 2011   •   13:57

Federaţia Română de Fotbal a publicat lista cu cei 15 stranieri convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa, din preliminariile EURO 2012. Cei 15 jucători au fost convocaţi de principiu şi vor primi ulterior faxuri de confirmare sau de revocare, în funcţie de starea de sănătate şi de forma sportivă de moment a acestora.

Iată jucătorii convocaţi:
Costel Pantilimon (Manchester City), Cristian Săpunaru (FC Porto), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Ştefan Radu (Lazio Roma), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Ovidiu Petre (Modena Calcio), Răzvan Cociş (FC Rostov), Paul Codrea (Siena), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gheorghe Bucur, Dacian Varga (ambii Kuban Krasnodar), Ianis Zicu (ŢSKA Sofia), Bogdan Stancu (Galatasaray), Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev), Ciprian Marica (FC Schalke 04).

Jucătorii legitimaţi la cluburi din ţară, convocaţi pentru aceste două meciuri, vor fi stabiliţi în cursul serii zilei de duminică, 28 august.

Meciul Luxemburg - România se va disputa pe stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în data de 2 septembrie, de la ora 20.30, iar partida România - Franţa va avea loc pe Naţional Arena, la 6 septembrie, de la ora 21.30.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close