Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă vrea ca Gigi Becali să ridice interdicţiile impus fanilor, pentru a veni la Steaua

Piţurcă vrea ca Gigi Becali să ridice interdicţiile impus fanilor, pentru a veni la Steaua

Piţurcă vrea ca Gigi Becali să ridice interdicţiile impus fanilor, pentru a veni la Steaua
28 Mai 2010   •   13:11



Victor Piţurcă pare tot mai aproape să preia Steaua, după ce Mihai Stoichiţă a anunţat că nu va mai continua munca pe banca roş-albaştrilor. Fostul selecţioner al României vine însă cu unele condiţii pentru Gigi Becali, una dintre ele având drept scop împăcarea cu fanii Stelei.

Piţurcă i-a cerut patronului din Ghencea să ridice toate interdicţiile impuse fanilor pe parcursul sezonului trecut, informează Gazeta Sporturilor, în condiţiile în care 3.000 de fani au fost interzişi la meciurile de pe teren propriu, numele lor apărând pe o "listă neagră" conectată la sistemul electronic de eliberare a biletelor.

"Nu vreau nici măcar un singur suporter interzis pe stadion. Dacă vrem să luăm titlul trebuie să fim o mare familie, trebuie să readucem lumea la stadion. E imposibil să facem rezultate dacă nu avem fanii alături", a spus Piţurcă.

Patronul i-a acceptat doleanţa, dar spune că dacă va fi iar înjurat, atunci va interzice din nou fanii. În ultimul sezon, media spectatorilor de pe Ghencea a scăzut la jumătate faţă de sezonul 2005/2006, iar Steaua nu a mai disputat un meci cu casa închisă din urmă cu 10 luni, când la meciul cu Motherwell au fost prezenţi 25.000 de spectatori.

Fostul fundaş al Stelei, George Ogăraru, este sceptic în privinţa împăcării dintre conducerea Stelei şi fani. "Nu cred că venirea lui Piţurcă ar rezolva situaţia cu fanii, care sunt foarte importanţi la orice club", a spus Ogăraru.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Steaua Bucuresti
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close