Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Piţurcă: „Vreau să câştigăm ultimele meciuri”

Piţurcă: „Vreau să câştigăm ultimele meciuri”

Piţurcă: „Vreau să câştigăm ultimele meciuri”
de M.T.    |    06 Oct 2011   •   17:10

Selecţionerul Victor Piţurcă nu crede că România mai poate spera la calificare, fiind sigur că Bosnia nu va avea probleme cu Luxemburg.

„Nu mă aştept la o surpriză, sper. Am avut mare ghinion la victoria Bosniei din ultimele minute cu Belarus, aşa că sper să avem noroc la meciul cu Luxemburg. Pentru Bosnia e un meci decisiv şi e puţin probabil ca Luxemburg să facă surpriza”, a spus Piţurcă, tehnicianul echipei naţionale dorindu-şi totuşi două victorii în ultimele meciuri din preliminarii: „Vreau să câştigăm cele două jocuri, avem nevoie de victorii, de încredere şi ca suporterii să vină lângă echipa naţională. Trebuie să pregătim foarte bine viitoarea campanie de calificare. Miza există la naţională, chiar şi la un meci amical. Voi încerca să introduc pe teren cei mai în formă jucători ai momentului. Vedeţi care sunt dezavantajele, ajungi în urna a patra şi nu mai poţi să te califici. Trebuie să urcăm cel puţin în urna a doua cât mai repede”.

Victor Piţurcă este mulţumit de faptul că nu mai are probleme medicale în lot, aşa cum s-a întâmplat înaintea meciului cu Franţa: „Îmbucurător e faptul că absolut toţi băieţii sunt apţi de joc, este foarte important acest lucru. Tot timpul sau în ultimul timp am avut mereu probleme”.

Selecţionerul nu a dezvăluit echipa de start şi i-a ironizat pe jurnaliştii prezenţi în sală: „Mă distrează să văd formaţiile de start care apar în presă”.

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Bosnia Luxemburg victorie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close