Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Rădoi, huiduit la meciul României. Piţurcă: ?Acei derbedei trebuiau evacuaţi?

Rădoi, huiduit la meciul României. Piţurcă: ?Acei derbedei trebuiau evacuaţi?

Rădoi, huiduit la meciul României. Piţurcă: ?Acei derbedei trebuiau evacuaţi?
20 Noi 2008   •   00:35

Mirel Rădoi a fost principala ţintă a puţinilor suporteri prezenţi la partida amicală dintre România şi Georgia, în marea lor parte dinamovişti. Căpitanul Stelei a fost luat în colimator de fanii ?alb-roşii? încă de la încălzire. Reacţia acestora l-a deranjat pe internaţionalul Răzvan Cociş. ?A fost puţină lume, au fost şi câteva scandări la adresa lui Rădoi care nu mi-au plăcut şi care nu sunt normale la un meci al echipei naţionale. Sunt câţiva suporteri care nu înţeleg că joacă echipa naţională, nu o echipă de club. Sunt convins că pe Mirel nu îl afectează, dar poate alt jucător ar suferi de pe urma acestor scandări?, a spus Cociş la GSP TV.
Selecţionerul Victor Piţurcă a fost însă mai tranşant şi a criticat forţele de ordine care nu au reacţionat la injuriile fanilor la adresa lui Mirel Rădoi. ?Acei derbedei care l-au înjurat pe Rădoi trebuiau scoşi din stadion. Organele de ordine să îşi facă treaba!?, a spus Piţurcă.
Ca parte ?vătămată?, căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, spune că se aştepta să fie înjurat pe stadionul rivalei Dinamo. ?Mă aşteptam să fiu înjurat, e normal, şi când se joacă pe ?Steaua? vin mai mulţi suporteri stelişti. Nu a fost lume, dar a fost şi ora târzie, mâine lumea pleacă devreme la serviciu. Violenţele au îndepărtat oamenii de la stadion?, a spus Rădoi la finalul partidei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Victor Pițurcă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close