Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România ?A? ? România U-21 3-1, într-un meci test disputat la Mogoşoaia

România ?A? ? România U-21 3-1, într-un meci test disputat la Mogoşoaia

România ?A? ? România U-21 3-1, într-un meci test disputat la Mogoşoaia
03 Dec 2008   •   16:08

Selecţionata divizionară a României, condusă de Victor Piţurcă, a trecut miercuri cu scorul de 3-1 de naţionala de tineret, antrenată de Emil Săndoi, în primul meci de pregătire din cadrul cantonamentului de la Mogoşoaia. Scorul a fost deschis după jumătate de oră de Gigel Bucur, cu un şut din şase metri, iar Luchin a dus scorul la 2-0 pentru naţionala ?A? în minutul 57, când a marcat cu o lovitură de cap după un corner executat de Varga.
În minutul 63, ?tineretul? a redus din diferenţă, când Barbu a reluat în poartă din careul mic, după ce Pantilimon nu a reuşit să reţină un şut din lovitură liberă. Echipa antrenată de Victor Piţurcă a înscris, în minutul 77, prin Dorin Goga, care a reuşit un gol spectaculos, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Scorul final avea totuşi să fie 3-1, Prepeliţă transformând pe finalul partidei un penalty acordat de Alexandru Tudor pentru tragere de tricou în careu, la o lovitură de colţ.
Au evoluat echipele:
România ?A?
Tătăruşanu - Dănănae, Găman, Tudose, Latovlevic - Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tănase, Varga - Bucur, Alexandru Piţurcă. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Pantilimon, Luchin, Ropotan, Prepeliţă, Deac, Goga, Roman, Curtean şi Ciucă.
România U-21
Silviu Lung Jr. - Bărboianu, Barbu, Cordoş, S. Ilie - Iorga, A. Ionescu, Torje, Gângioveanu - Răduţă, Rusescu. În timpul meciului au mai intrat pe teren Lungu, Cojoc, Ochiroşii, Hora, Sburlea, Andronic, Doman, Teuşan şi Buhăescu. Singurul care nu a evoluat a fost goalkeeper-ul Oghinciuc.
Cele două echipe vor mai disputa câte un meci amical în cadrul acestui turneu de pregătire. Tineretul va juca joi, de la ora 13:00, cu Dinamo, în timp ce reprezentativa antrenată de Piţurcă va evolua în compania Stelei, vineri, de la ora 14:00.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Romaniei Victor Pițurcă
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close