Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sârbii se amuză: "Este cam vechi stadionul Farul, nu?"

Sârbii se amuză: "Este cam vechi stadionul Farul, nu?"

Sârbii se amuză: "Este cam vechi stadionul Farul, nu?"
Sursa foto: stadion farul
20 Feb 2009   •   08:57

Selecţionerul echipei naţionale a Serbiei, adversara României în preliminariile Campionatului Mondial din 2010, Radomir Antici, şi-a trimis un grup de colaboratori la Constanţa pentru a vedea în ce dispoziţii se va disputa meciul vital de la 28 martie. Aleksandr Boskovici, ofiţerul de presă al federaţiei sârbe, a fost şocat de starea în care se află gazonul şi celelalte facilităţi ale stadionului. "Poate fi şi o tactică a voastră", a concluzionat Boskovici, care s-a declarat, însă, încântat de oraşul Constanţa.
Reprezentanţii Federaţiei de la Belgrad au avut o surpriză neplăcută când au vizitat, joi, arena din oraşul de la Marea Neagră. Tribunele, vestiarele, gazonul, toate acestea au fost sub aşteptările vizitatorilor din ţara vecină, arată gsp.ro. Boskovici ştie, însă, de ce România îşi joacă meciurile oficiale pe arena Farul:
"Ha, ha, ha! E un stadion cam vechi, nu? Am văzut că aţi jucat meciuri importante aici, cu Olanda şi cu Franţa, şi nu aţi pierdut. Poate fi şi o tactică a voastră. Nu vreau să vorbesc de cum a fost gazonul la acele meciuri, noi ne facem griji despre cum va arăta el în luna martie", a declarat oficialul sârb.
Trimisul lui Radomir Antici nu a crezut în totalitate promisiunile că gazonul va arăta mult mai bine la sfârşitul lui martie, convins fiind că echipa naţională sârbă va trebui să joace meciul cu România pe un teren de calitate proastă.
"Am primit asigurări că nu vor fi probleme, oamenii sunt OK, însă nu e deloc cel mai bun teren din lume. Oricum, nu ne plângem pentru că noi venim să jucăm! Ne vedem în martie!", a adăugat sârbul.
Spionul adversarilor din preliminariile CM este, totuşi, mulţumit de oraşul în care se va caza echipa oaspete pe 28 martie, oferta de hoteluri fiind extrem de generoasă.
"Constanţa e foarte frumoasă, la fel ca şi staţiunea Mamaia. Sunt hoteluri foarte bune şi vom decide în perioada următoare unde vom sta", a încheiat Boskovici potrivit sursei citate.
România a mai disputat la Constanţa mai multe partide în ultimele trei preliminarii pentru turnee finale, federaţia preferând Litoralul în special pentru partidele considerate capitale. Astfel, "tricolorii" au întâlnit la Constanţa în ultimii ani Cehia (2-0 pentru România), Bulgaria (2-2), Olanda (1-0 pentru elevii lui Piţurcă) şi Franţa (2-2).
Foto: gsp.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close