Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şefii FRF, învinuiţi de DNA în dosarul cu privire la dezafilierea Universităţii Craiova

Şefii FRF, învinuiţi de DNA în dosarul cu privire la dezafilierea Universităţii Craiova

Şefii FRF, învinuiţi de DNA în dosarul cu privire la dezafilierea Universităţii Craiova
Sursa foto: Foto: frf.ro
de N.B.    |    26 Oct 2011   •   17:14

Cornel Sfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana şi Cristi Bobar, toţi membri în Comitetul executiv al FRF, au aflat oficial de la DNA de ce sunt urmăriţi penal pentru abuz în serviciu. Procurorii i-au chemat să le aducă la cunoştinţă învinuirile în dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova.

Au fost audiaţi, miercuri, de catre DNA, Cornel Sfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana, Octavian Goga, Marius Stan, Cristi Bobar şi Marian Pălărie, toţi membri în cadrul Comitetul Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova.

"Ne-a fost adusă la cunoştinţă învinuirea de abuz în serviciu şi ni s-a dat termen două săptămâni pentru pregătirea apărării. Nu am văzut materialul de invinuire", a precizat Marian Rusen, reprezentant al cluburilor din Liga a doua.  

"Mi s-a spus ca a început urmărirea penală şi că sunt acuzat de abuz în serviciu. E neplăcut că acum, cu trei zile înainte de nuntă, mi se întâmplă aşa ceva. Am vorbit şi cu naşu' (n.r. Cristi Borcea) şi mai glumeam, că el nu a fost prezent la şedinţa aia. Să ştiţi că dacă ar trebui, aş vota la fel, fără să am vreo presiune din partea lui Mircea Sandu sau a altcuiva", a declarat Cristi Bobar, reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a, citat de GSP.

 


×
Subiecte în articol: FRF sefi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close