Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, un subiect tabu. Piţurcă a băut doar o cafea cu Becali: Este posibil orice din vară

Steaua, un subiect tabu. Piţurcă a băut doar o cafea cu Becali: Este posibil orice din vară

Steaua, un subiect tabu. Piţurcă a băut doar o cafea cu Becali: Este posibil orice din vară
07 Mai 2010   •   17:12


Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, s-a întâlnit vineri cu Gigi Becali pentru a depăna amintiri. Asta pentru că, dacă ne luăm după declaraţiile tehnicianului, cei doi nu au discutat nimic despre Steaua, ci doar au servit o cafea împreună.

Totuşi, Piţurcă a declarat la finalul întâlnirii că "este posibil orice din vară". "Nu am discutat absolut nimic despre Steaua. Este posibil orice din vară. Se va afla la momentul potrivit. Deocamdată nu se poate vorbi nimic de Steaua", a declarat Piţurcă la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Becali la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru, citează Mediafax.

Gigi Becali a refuzat şi el să ofere amănunte despre posibilitatea ca fostul selecţioner să revină pe banca tehnică a Stelei. "Piţurcă este prietenul meu, a venit să bea o cafea. Nu vorbim pentru că Steaua are antrenor. Nu se ştie dacă pleacă Stoichiţă de la Steaua. Când vorbesc nu e bine, de acum nu mai vorbesc", a spus Becali.

Becali a declarat, luni, că se gândeşte la patru tehnicieni pentru funcţia de antrenor al echipei "roş-albastre" din sezonul viitor: Victor Piţurcă, Ionuţ Badea, Mircea Rednic şi Gheorghe Hagi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Gigi Becali
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close