Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua va juca fără spectatori în primul meci de pe teren propriu din grupele Europa League

Steaua va juca fără spectatori în primul meci de pe teren propriu din grupele Europa League

Steaua va juca fără spectatori în primul meci de pe teren propriu din grupele Europa League
de M.T.    |    05 Sep 2014   •   14:01

Steaua va juca fără spectatori meciul de pe teren propriu cu danezii de la Aalborg, primul din cadrul grupei J a Europa League.

UEFA a luat această decizie în urma incidentelor prduse la meciul retur cu Ludogorets Razgrad, din playoff-ul Ligii Campionilor.

În plus, campioana României va fi nevoită să ălătească şi o amendă de 64.500 de euro.

„Steaua va juca următorul meci de pe teren propriu din cupele europene cu porţile închise şi a fost amendată cu 50.000 de euro pentru comportamentul rasist al suporterilor, cu 10.000 de euro pentru aprinderea şi aruncarea unor petarde şi cu 4.500 de euro pentru comportamentul necorespunzător al echipei (n.r. - cinci cartonaşe galbene)”, a decis Comisia de Control, Etică şi Disciplină a forului continental.

De asemenea, UEFA a decis ca Ludogorets să joace următorul meci de pe teren propriu din cupele europene cu un sector al stadionului închis.

În acelaşi timp, clubul bulgar a fost amendat cu 6.000 de euro pentru comportamentul necorespunzător al jucătorilor, cu 5.000 de euro pentru lacune în organizare şi cu 5.000 de euro pentru invadarea terenului.

×
Subiecte în articol: steaua UEFA europa league incidente rasism
Parteneri
Avertizare meteo | Frig şi ploi în următoarele săptămâni, în România
x close