Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ţălnar, un car de nervi: "Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă"

Ţălnar, un car de nervi: "Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă"

Ţălnar, un car de nervi: "Felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă"
Sursa foto: cornel talnar
29 Mar 2010   •   12:57

Punctele pierdute de Dinamo în finalul meciului de la Urziceni, încheiat 4-4, l-au înfuriat la culme pe antrenorul "câinilor", Cornel Ţălnar. Tehnicianul dinamovist consideră că echipa s-a descurcat excelent la Urziceni, dar a pierdut două puncte pe mâna celor doi portari care au jucat, Dolha şi Curcă.
"Nici nu ştiu ce să mai spun, când dai patru goluri în deplasare, să ai jocul la discreţie, când nu te deranjează nimeni. Este a doua oară când luăm gol în final, după ce s-a întâmplat la Cluj. Îmi felicit toţi băieţii, mai puţin pe cei doi din poartă. La final am avut o discuţie cu Moţi, pentru că era ultima fază şi putea să-şi organizeze faza defensivă. Nu este posibil să dai patru goluri acasă la campioana României şi să nu poţi câştiga meciul, dar astfel de greşeli se tot repetă. Nici la Cluj nu am fost aşa de supărat cum sunt acum", a declarat Cornel Ţălnar pentru Mediafax.
Ronny Levy: Meritam victorie
"Cred că meritam cele trei puncte astăzi. Când echipa revine de la 2-4 este vorba de mai mult decât noroc, e ceva special din partea băieţilor, pentru că au luptat pânã la sfârşit. După ce am marcat golul trei, am mai avut două bune ocazii, dar, în final, am reuşit să egalăm. La 2-4, speram ca jucătorii să continue să joace cu determinare, iar ei au crezut până la final în şansa lor. Am revenit de două ori şi trebuie să apreciez caracterul jucătorilor. După autogolul lui Fernandes am fost demoralizaţi puţin, dar asta este ceva normal", a declarat antrenorul israelian, care a mai menţionat că aceasta a fost cel mai spectaculos joc din cariera lui de antrenor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cornel talnar Unirea Urziceni Dinamo Liga I
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close