Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Varga, după prima convocare la echipa naţională: "Nu mai stau mult la Sportul"

Varga, după prima convocare la echipa naţională: "Nu mai stau mult la Sportul"

Varga, după prima convocare la echipa naţională: "Nu mai stau mult la Sportul"
Sursa foto: Dacian Varga
12 Feb 2009   •   15:25

Entuziasmat de debutul în echipa naţională a României, mijlocaşul Sportului Studenţesc Dacian Varga îşi face deja planuri de a pleca de la clubul din Regie. Fotbalistul spune că îşi doreşte să joace în continuare la prima reprezentativă, ştiind că trebuie să contiune să muncească pentru asta. De asemenea, jucătorul a dezminţit că ar avea o viaţă de noapte agitată.
"Am fost foarte bucuros când am intrat pe teren, chiar daca am fost convocat cu destul de mult noroc la acest meci. Sincer, nu mă aşteptam să fiu atât de bine primit de băieţii de la lot, fiecare s-a purtat extaordinar cu mine!", a spus, impresionat, jucătorul Sportului.
"Trebuie să demonstrez în continuare că merit să joc la naţională şi sunt convins că Victor Piţurcă nu mă va ocoli. Nu vreau să se spună despre mine că am fost doar în trecere pe la lot", a adăugat Varga, potrivit gsp.ro. În legătură cu rezultatul negativ al partidei de miercuri seară, dintre România şi Croaţia (scor 1-2), mijlocaşul consideră că "tricolorii" ar fi meritat mai mult.
"Am jucat mai bine decât croaţii, dar bine că a fost doar un amical şi rezultatul nu contează aşa mult. Din tabăra lor nu m-a impresionat nimeni în mod deosebit, dar am remarcat o unitate de grup extraordinară. Sper ca victoriile noastre să vină în meciurile oficiale!", a precizat jucătorul, potrivit sursei menţionate.
Subiectul care l-a deranjat cel mai mult pe fotbalist a fost cel despre viaţa sa extrasportivă, pe care Varga o consideră una care nu depăşeşte limitele normale:
"Nu este nimic adevărat din tot ceea ce se speculează. Eu am fost până acum în cantonament cu echipa, în Antalya, şi am cerut permisiunea antrenorului şi preşedintelui să mă întorc în ţară pentru a-mi rezolva problemele de la facultate.
Nu este adevărat că am fost exclus din lot! Totuşi, pot să spun că returul de campionat nu mă va mai prinde la Sportul, rămâne de văzut unde voi ajunge", a încheiat Dacian Varga.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close