Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vezi ce condiţii pune Piţurcă pentru a-i rechema pe Mutu şi Tamaş la "naţională"

Vezi ce condiţii pune Piţurcă pentru a-i rechema pe Mutu şi Tamaş la "naţională"

Vezi ce condiţii pune Piţurcă pentru a-i rechema pe Mutu şi Tamaş la "naţională"
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Aug 2011   •   15:43

Victor Piţurcă a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul de la Mogoşoaia, că dacă vom învinge Luxemburg şi Franţa, în preliminariile Campionatului European din 2012, Tamaş şi Mutu au o şansă în plus de a reveni la naţională.

"Şi Tamaş, şi Mutu ar avea o şansă să fie din nou convocaţi dacă România ar învinge în aceste două jocuri. Deci băieţii ar trebuie să joace şi pentru ei în aceste două meciuri", a spus Piţurcă.

Selecţionerul a avertizat că România ar trebui să se teamă chiar şi de meciul cu Luxemburg. "Trebuie să ne temem foarte tare de acest meci, cu Luxemburg, nu mai suntem echipa de demult, iar dacă pierdem va fi o tragedie. Valoric suntem peste ei, dar din punct de vedere fizic adversarul este mai puternic, iar meciul până la urmă se câştigă în teren. Va fi un meci foarte greu şi cu Franţa, dar dacă nu învingem Luxemburgul, meciul cu Franţa va fi doar de palmares", a avertizat Piţurcă.

România întâlneşte Luxemburg în deplasare, pe 2 septembrie, de la ora 20:30, ora României, şi apoi inaugurează Naţional Arena într-un meci cu Franţa, pe 6 septembrie, de la ora 21:30.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close