Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă a convocat 14 stranieri pentru meciul amical cu Belgia

Victor Piţurcă a convocat 14 stranieri pentru meciul amical cu Belgia

Victor Piţurcă a convocat 14 stranieri pentru meciul amical cu Belgia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2012   •   17:20

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis ca 14 jucători români care evoluează în străinătate să primească faxuri de convocare de principiu pentru meciul amical dintre România şi Belgia, care va avea loc pe data de 14 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Potrivit site-ului oficial al FRF, lista definitivă a stranierilor va fi anunţată pe 9 noiembrie, decizia urmând să fie luată în funcţie de starea de sănătate a jucătorilor, de forma  lor sportivă şi de statutul pe care îl au la echipele de club pentru care evoluează.

Nu lipsesc de pe listă numele importante, precum Adrian Mutu, care în weekend a marcat primul său gol pentru Ajaccio, Răzvan Raţ , Ciprian Marica sau Gabriel Torje, însă printre cei 14 jucători se regăsesc şi Ştefan Radu, George Florescu ori Daniel Niculae, care în ultima perioadă au lipsit de la echipa naţională.

Echipa Belgiei are una dintre cele mai talentate generaţii din istoria acestei ţări şi este văzută ca una dintre marile favorite pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014.

De altfel, naţionala pregătită de fostul jucător al lui Schalke 04, Marc Wilmots, se află pe primul loc în grupa A din preliminariile Cupei Mondiale, cu 10 puncte din primele 4 meciuri disputate. Adversarele belgienilor sunt Croaţia, Serbia, Macedonia, Ţara Galilor şi Scoţia.

Stranierii pentru meciul amical cu Belgia


Costel Pantilimon (Manchester City), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Ştefan Radu (Lazio), Costin Lazăr (PAOK Salonic), George Florescu (Arsenal Kiev), Răzvan Cociş (FC Rostov), Gabriel Torje (Granada), Bogdan Stancu (Orduspor), Adrian Mutu (Ajaccio), Ciprian Marica (Schalke 04), Daniel Niculae (Kuban Krasnodar)

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close