Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă a convocat 23 de jucători pentru stagiul de pregătire din Spania

Victor Piţurcă a convocat 23 de jucători pentru stagiul de pregătire din Spania

Victor Piţurcă a convocat 23 de jucători pentru stagiul de pregătire din Spania
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    16 Ian 2013   •   13:03

Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat 23 de jucători din campionatul intern pentru stagiul de pregătire pe care echipa naţională a României îl va efectua în Spania între 27 ianuarie şi 7 februarie.

Antrenorul "tricolorilor" a pregătit câteva surprize în ceea ce priveşete numele celor prezenţi în lot, una dintre acestea fiind Mihai Bălaşa, fundaşul care abia a împlinit 18 ani al celor de la Viitorul Constanţa.

De altfel, constănţenii sunt foarte bine reprezentaţi, nu mai puţin de patru jucători de la Viitorul aflându-se în lotul care se va deplasa în Spania. Cei mai mulţi fotbalişti provin de la Astra Giurgiu şi Dinamo, câte cinci.

Piţurcă se va baza pe cei 23 de jucători în prima parte a stagiului de pregătire, care se va încheia cu un meci amical împotriva selecţionatei divizionare a Poloniei, programat la Malaga, pe 2 februarie.

După acest meci, mai mulţi dintre cei 23 de jucători vor reveni la cluburile lor sau, dacă vor fi convocaţi, se vor alătura naţionalei de tineret, care, pe 6 februarie, va disputa la Tiraspol un amical împotriva reprezentativei similare a Republicii Moldova, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Celor care vor rămâne în continuare cu naţionala mare li se vor alătura fotbaliştii legitimaţi la cluburi de peste hotare şi cei de la Steaua, care vor completa astfel lotul pentru al doilea meci din cadrul stagiului, cel contra Australiei, care se va juca pe 6 februarie, la Marbella.

Faxurile de principiu vor fi expediate pe 22 ianuarie, iar cele definitive (de confirmare sau de revocare) pe 2 februarie., în funcţie de starea  sănătate a jucătorilor, de forma lor sportivă şi de statutul pe care îl au la echipele pentru care evoluează, se mai arată în comunicatul de pe frf.ro.

Lotul de 23 de jucători convocat pentru stagiul de pregătire din Spania


Portari: Silviu Lung jr. (Astra), Alexandru Buzbuchi (Viitorul), Cristian Bălgrădean (Dinamo)

Fundaşi: Alexandru Măţel (Astra), Constantin Nica, Dragoş Grigore, Srgian Luchin (toţi de la Dinamo), Marius Găman, Ştefan Bărboianu (ambii de la Astra), Mihai Bălaşa (Viitorul), Laszlo Sepsi (CFR Cluj)

Mijlocaşi: Ionuţ Neagu (Oţelul Galaţi), Mihai Răduţ, Dan Nistor, Alexandru Maxim (toţi de la Pandurii), Alexandru Mateiu (FC Braşov), Liviu Antal, Nicolae Stanciu (ambii de la FC Vaslui), Aurelian Chiţu (Viitorul)

Atacanţi: Constantin Budescu (Astra), Gheorghe Grozav (Petrolul), Marius Alexe (Dinamo), Denis Alibec (Viitorul)


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close