Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă a plecat de la Steaua. Reacţia lui Gigi Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter (VIDEO)

Victor Piţurcă a plecat de la Steaua. Reacţia lui Gigi Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter (VIDEO)

Victor Piţurcă a plecat de la Steaua. Reacţia lui Gigi Becali: M-am înşelat, credeam că Piţurcă are caracter (VIDEO)
08 Aug 2010   •   12:19

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că s-a înşelat în privinţa managerului general Victor Piţurcă, despre care a crezut că are caracter, dar a dovedit contrariul prin faptul că nu a încercat să îi convingă pe fani să încurajeze echipa şi după plecarea sa.

Latifundiarul a declarat că Steaua va avea un nou antrenor în maximum trei zile, iar până atunci antrenamentele vor fi conduse de Leo Strizu. Becali a menţionat totuşi că oferta sa pentru Piţurcă rămâne valabilă până luni, după care începe să contacteze alţi antrenori.

Victor Piţurcă, Eugen Neagoe, Ovidiu Costeşin, Mihai Dima şi Gabriel Boldici şi-au înaintat demisia, duminică, informează gsp.ro. Ex-selecţionerul a discutat, în prezenţa patronului Becali, cu suporterii steliştii la stadionul Ghencea.

"Nu vreau să mai fac duşman dintr-un prieten. Nu mai vreau să mai comentez. A luat staff-ul, a plecat şi atît. Nu mai vreau să mai comentez. Pentru ce să îl mai conving să se întoarcă", a spus Gigi Becali la Antena 3, anterior conferinţei de presă de duminică.

Tehnicianul nu a făcut, sâmbătă, deplasarea la Braşov alături de jucători, rămînînd acasă după conflictul cu Gigi Becali. Piţurcă i-a solicitat patronului după ce acesta l-a criticat pe Tătăruşanu să fie trecute în contract fie suma de 20 de milioane de euro, fie suprafeţe de teren în valoare de 20 de milioane, aflate în proprietatea lui Gigi şi care ar intra automat în posesia lui dacă latifundiarul încalcă interdicţia de a mai apărea la televiziuni! Acesta a refuzat, iar Victor Piţurcă ameninţă cu demisia!

La ora 11, cîţiva zeci de suporteri se strînseseră deja la stadion, în aşteptarea lui Victor Piţurcă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close