Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia

Victor Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia

Victor Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia
de M.T.    |    29 Aug 2014   •   17:02

Florin Gardoş şi Alexandru Bourceanu nu vor face parte din lotul naţionalei României la primul meci din preliminariile Euro 2016, împotriva Greciei.

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis să renunţe la cei doi jucători din lista anunţată iniţială, în condiţiile în care Gardoş nu a debutat încă pentru Southampton, iar Bourceanu este accidentat.

Dintre stranierii care vor face parte din lot la partida de pe 7 septembrie nu lipseşte Cosmin Moţi, fundaşul celor de la Ludogorets Razgrad, care a devenit un adevărat star internaţional, după ce a contribuit decisiv la calificarea echipei sale în grupele Ligii Campionilor în dauna Stelei.

În returul playoff-ului Ligii Campionilor, Moţi l-a înlocuit pe portarul lui Ludogorets, eliminat în prelungiri, şi a apărat două lovituri de la 11 metri, astfel că formaţia din Razgrad a eliminat-o din competiţie pe campioana României.

Ceilalţi stranieri convocaţi de Piţurcă sunt Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi) şi Ciprian Marica (Konyaspor).

Jucătorii convocaţi din campionatul intern vor fi anunţaţi duminică, iar reunirea este programată, luni, la ora 13.00, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Noul antrenor al naţionalei Greciei, Claudio Ranieri, a anunţat deja lotul pe care se va baza la meciul cu România.

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Grecia România EURO 2016
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close