Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă, audiat de procurorii DNA Craiova. Vezi de ce

Victor Piţurcă, audiat de procurorii DNA Craiova. Vezi de ce

Victor Piţurcă, audiat de procurorii DNA Craiova. Vezi de ce
28 Apr 2011   •   15:21

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Victor Piţurcă, a fost audiat joi de procurorii DNA Craiova. Acesta a dat declaraţii în cazul unei plângeri depuse împotriva sa de finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

Piţurcă declara în luna martie că deţine dosare care îl inciminează pe Adrian Mititelu, dar a precizat că nu vrea să se folosească de ele. Mititelu se află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis de la echipă, la începutul acestui an, în urma unor neînţelegeri financiare.
Anul trecut, patronul Universităţii i-a oferit lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă. În urma scandalului, doi jucători au fugit din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova de la Govora şi au obţinut din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să fie declaraţi liberi de contract, în baza dezlegărilor în alb, pe care patronul i le-a dat lui Victor Piţurcă.

Mititelu a declarat luna trecută că Piţurcă este "un infractor în libertate", ţinând cont de înşelăciunile pe care le-a făcut.

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă DNA Adrian Mititelu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close