Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Pițurcă dă lovitura. 200.000 de euro fără să facă nimic

Victor Pițurcă dă lovitura. 200.000 de euro fără să facă nimic

Victor Pițurcă dă lovitura. 200.000 de euro fără să facă nimic
10 Dec 2015   •   15:55

Fotbalul poate fi o afacere și în România, nu numai în statele cu o infrastructură fotbalistică bine pusă la punct, precum Anglia, Germania sau Spania. O demonstrează Victor Pițurcă, fostul antrenor al echipei naționale, care, pe lângă faptul că miercuri a semnat un contract de 2,1 milioane de euro cu clubul care l-a dat afară în urmă cu șase luni, pare că știe să-și aleagă cu atenție atât debitorii, cât și garanțiile, scrie profit.ro.

Astfel, Victor Pițurcă a obținut, prin semnarea pe 19 noiembrie a unui contract de cesiune de creanță, un titlu asupra a 200.000 de euro din drepturile tv pe care Fotbal Club Astra ar trebui să le încaseze de la Liga Profesionistă (LPF).

Nu este clar motivul pentru care Astra este unul dintre datornicii lui Victor Pițurcă. Singura legătură dintre clubul giurgiuvean și Pițurcă despre care a scris presa sportivă ar fi cea referitoare la drepturile fotbalistului Valerică Găman, fotbalist care a fost legitimat de formația giurgiuveană după ce a fost declarat fotbalist liber de contractul pe care îl avea semnat cu Universitatea Craiova.

Mai multe, pe profit.ro.

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă Astra Giurgiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close