Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă, deranjat de declaraţiile mamei lui Max Nicu, aşa că l-a apostrofat pe jucător

Victor Piţurcă, deranjat de declaraţiile mamei lui Max Nicu, aşa că l-a apostrofat pe jucător

Victor Piţurcă, deranjat de declaraţiile mamei lui Max Nicu, aşa că l-a apostrofat pe jucător
Sursa foto: maximilian nicu
31 Mar 2009   •   09:07

Trimis în tribune de selecţioner la înfrângerea României de la Constanţa, Max Nicu mai are o problemă. S-a pus rău cu Victor Piţurcă din cauza declaraţiilor apărute în presă luni, date în special de mama jucătorului, despre faptul că mijlocaşul Herthei ar putea alege, totuşi naţionala Germaniei dacă nu e folosit de România. Rezultatul acestui conflict ar putea fi lăsarea lui Nicu în afara lotului, din nou.
Adrian Mutu, căpitanul provizoriu al "tricolorilor", l-a consolat pe Nicu atunci când a văzut situaţia în care se află acesta: "Maxi, mai bine rămâneai în Germania!", informează gsp. Nici el în apele sale din cauza unor probleme la genunchi, Mutu a reuşit să îl mai liniştească pe "neamţ" adresându-i cuvinte prieteneşti.
Fotbalistul venit la echipa naţională după ce a prins un loc de titular la Hertha Berlin în primul său joc în Bundesliga a făcut, luni, parte din echipa rezervelor, unde a fost folosit ca mijlocaş stânga. În locul în care se vorbea că ar putea fi folosit în meciul cu Serbia, acela de mijlocaş de parte dreptă, a evoluat fotbalistul lui FC Timişoara, Gigel Bucur, în locul lui Mutu jucând Costea.
Mai mult, este probabil ca germanul de origine română să nu prindă nici lotul de 18 jucători, condiţii în care ar avea, încă, deschisă posibilitatea de a juca pentru "Mannschaft"-ul lui Joachim Low. Dacă nu va evolua nici în partida de la Klaugenfurt, jucătorul nu va avea nici o prezenţă în echipa naţională a României, fapt ce l-ar face eligibil pentru echipa ţării în care s-a născut şi a crescut. Este, de altfel, probabil ca jucătorul să ia această decizie dacă i se va arăta că nu este dorit în România, aşa cum a declarat şi mama jucătorului luni, declaraţii care i-au adus lui Nicu reproşurile lui Piţurcă:
"Fiul meu a venit la echipă pentru a ajuta România, dar nu i s-a dat şansa! Dacă nu va juca nici cu Austria, vom vedea ce urmări vor fi! El joacă totuşi la Hertha, echipă care e lider în Bundesliga! Cred că asta spune multe despre el!", anunţă Gsp.
Răspunsul lui Piţurcă:
"I-am atras atenţia lui Max Nicu asupra faptului că dacă părinţii lui vor mai discuta despre problemele tactice ale naţionalei, va avea probleme. Aici eu decid şi nu accept implicare din exterior. El trebuie să demonstreze că merită să fie titular. Eu l-am convocat în lotul de 22 pentru a vedea dacă reacţionează pozitiv, caz în care ar urma să-l titularizez.", a declarat Piţurcă despre subiectul care l-a deranjat atât de mult.
"Îl pot lua nemţii?! Da?! Eh, atunci îl voi băga titular sută la sută ca să nu ni-l fure. Păi, aşa se pune problema? Trebuie să demonstreze că merită să joace. Eu am discutat cu el şi a negat cu vehemenţă tot ce s-a scris despre el în presă.", a declarat cu ironie selecţionerul echipei naţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close