Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă vrea victorii în meciurile cu Serbia şi Austria

Victor Piţurcă vrea victorii în meciurile cu Serbia şi Austria

Victor Piţurcă vrea victorii în meciurile cu Serbia şi Austria
01 Dec 2008   •   15:00

?Avem nevoie de sânge proaspăt la naţională? a declarat luni, la reunirea lotului, Victor Piţurcă. Selecţionerul regretă că tricolorii nu vor mai participa la truneul din Oman, la care s-a renunţat la cererea jucătorilor. Turneul din Oman ar fi fost foarte util pentru echipa naţională consideră antrenorul tricolorilor, care se gândeşte la meciurile grele cu Serbia şi Franţa din preliminariile Cupei Mondiale.
?Vreau să începem anul 2009 cu două victorii, împotriva Serbiei şi împotriva Austriei, ca să putem avea şanse de calificare. Dacă nu vom câştiga cu Serbia, va fi foarte greu să reuşim calificarea. Serbia are un lot valoros, cu jucători care evoluează titulari meci de meci la echipele lor de club. Echipa lor naţională a avut rezultate bune în 2008 şi pot spune că Franţa a câştigat cu noroc în faţa lor. Am certitudinea că România poate bate Serbia, dar trebuie neapărat să obţinem victoria şi în Austria?, a declarat Victor Piţurcă.
Pentru pregătire, naţionala va susţine, totuşi, două meciuri test. Mai întâi împotriva reprezentativei de tineret, miercuri, de la ora 17:00, şi apoi vineri, de la aceeaşi oră, contra Stelei. ?Avem nevoie de sânge proaspăt, cred că mulţi jucători pot îmbrăca tricoul echipei naţionale. Sunt câţiva care au debutat, care au fost în cantonament cu Franţa. Mi-a părut rău că nu am plecat în Oman?, a spus Piţurcă.
Referitor la competiţia internă, Piţurcă spune că turul campionatului a fost unul extrem de disputat, în care marile favorite au dezamăgit: ?A fost un sezon disputat, cu surprize. Steaua, CFR sau Rapid nu au avut evoluţiile la care ne aşteptam. Steaua mai are şanse de calificare în UEFA, dar nu au fost rezultate bune?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă nationala Romaniei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close