Antena 3 Sport Off Sport Mihăiţă Neşu, un an de suferinţe într-un scaun cu rotile

Mihăiţă Neşu, un an de suferinţe într-un scaun cu rotile

de S.T.    |    10 Mai 2012   •   16:47
Mihăiţă Neşu, un an de suferinţe într-un scaun cu rotile
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Astăzi se împlineşte un an de la cumplitul accident suferit de fostul fotbalist Mihăiţă Neşu. Pe 10 mai 2011, în timp ce participa la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht, fostul internaţional român s-a ciocnit de un coechipier şi a rămas întins pe gazon.

Mai bine de o lună, a stat internat la Terapie Intensivă, apoi a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Mihai Neşu a sfidat însă neputinţa fizică şi chiar şi aşteptările medicilor care l-au tratat.

În ianuarie, a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi care îşi propune să ajute alţi tineri aflaţi în situaţii similare, dar care nu au avut avantajul unei asigurari medicale.

Fostul fundaş român se află de câteva zile în Statele Unite ale Americii, unde va urma un tratament de recuperare.

Prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele, s-au strâns aproximativ 150.000 de euro, iar Mihai Neşu continuă să facă gesturi caritabile pentru copiii cu probleme.

Pagina de facebook a fundaţiei Mihai Neşu a fost asaltată de sute de cereri de ajutor ale românilor aflaţi în situaţii dificile.

Mihăiţă Neşu este un învingător şi va rămâne o adevărată lecţie pentru oricine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close