Știri Antena 3 CNN din 20 Noiembrie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 20 Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

74 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    20 Noi, 18:15
    Punctul de pensie va creşte în următorii patru ani, cât ar fi trebuit să crească într-un singur an, se arată în programul de guvernare al PNL. Astfel, actualul Guvern propune majorări mici în fiecare an până în 2024, în aşa fel încât, punctul de pensie să ajungă în 2024 la 1.841 de lei, cu toate că în lege, punctul de pensie trebuia să crească până la 1.875 de lei anul viitor. Asta înseamnă pierderi de sute de lei pe lună pentru fiecare pensionar.
    calendar punctul de pensie pensii pensionari

    Noul calendar al creşterii punctului de pensie. Pensionarii pierd sute de lei pe lună

  • Actualitate
    20 Noi, 18:00
    Arhiepiscopia Tomisului, dar și mai multe persoane cu notorietate, precum generalul Mircea Chelaru, profesorul Florian Colgeac, inventatorul Iuliean Horneţ, au depus la Tribunalul Constanţa o cerere de anulare a deciziei de interzicere a pelerinajelor religioase la care să participe alte persoane în afara celor care au domiciliul în localitatea unde are loc evenimentul.
    interzicerea pelerinajelor religioase contestata in instanta de arhiepiscopia tomisului

    Interzicerea pelerinajelor religioase, contestată în instanță de Arhiepiscopia Tomisului

x close