Antena 3 CNN Actualitate Prefectul de Covasna a fost confirmat cu COVID-19

Prefectul de Covasna a fost confirmat cu COVID-19

Prefectul județului Covasna, Iulian Todor, a fost confirmat, vineri dimineață, cu COVID-19. acesta s-a izolat la domiciliu, iar toate atribuțiile sale au fost preluate de subprefectul Cosmin Boricean.

Prefectul de Covasna a fost confirmat cu COVID-19
Sursa foto: foto: covasnamedia.ro
de Dan Gabor    |    20 Noi 2020   •   16:45

Ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care erau de obicei prezidate de prefectul Iulian Todor, se derulează online, astfel că membrii CSJU Covasna (reprezentanți ai instituțiilor județene și locale) nu s-au întâlnit ca să fie necesară măsura izolării, au transmis reprezentanții Prefecturii, potrivit covasnamedia.ro.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență oricum și-a derulat activitățile în online, din cauza situației actuale și așa va fi și în continuare”, a spus Anna-Zsofia Constantin.

În ultima perioadă mai mulți reprezentanți ai autorităților locale din județul Covasna au anunțat că s-au infectat cu SARS-COV-2. Printre aceștia, primarul din orașul Covasna, Gyerő József, senatorul Fejer László Ödön sau deputata Benkő Erika.  

Și subprefectul Cosmin Boricean, respectiv primarul din Sfântu Gheorghe Antal Árpád au fost diagnosticați cu noul coronavirus, dar între timp aceștia s-au vindecat și au și donat plasmă, care să fie utilizată în tratamentul bolnavilor COVID-19.

×
Subiecte în articol: Iukian Todor COVID-19
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close