Antena 3 CNN Timp liber Fun Reportera care s-a făcut de râs în faţa a 1 MILIARD de oameni. Ce ţinea în mână şi ce credea că este

Reportera care s-a făcut de râs în faţa a 1 MILIARD de oameni. Ce ţinea în mână şi ce credea că este

Reportera care s-a făcut de râs în faţa a 1 MILIARD de oameni. Ce ţinea în mână şi ce credea că este
de P.O.    |    20 Iun 2012   •   11:26

Or fi ei unii din cei mai deştepţi oameni din lume, însă naivitatea lor atinge cote alarmante. I s-a întâmplat şi unui reporter, care a mers pe teren să vadă ce lucru ciudat au descoperit locuitorii unui sat.

Locuitorii din Liucunbu au anunţat televiziunea chineză Xi'an că au descoperit în grădina lor o jucărie sexuală, iar reprezentaţii televiziunii au trimis pe teren o domniţă care s-a făcut de râs.



"Observăm că acest obiect seamănă cu o gură, iar pe partea cealaltă este o gaură prin care se face o legătură cu capătul opus. La atingere este fină şi seamănă cu o bucată de carne. Cred că este vorba de ciuperca Taisui, planta medicinală miraculoasă, care creşte numai în condiţii speciale", a fost concluzia halucinantă a reporterei.

Imediat după ce reportajul a fost difuzat la televizor, sute de telespectatori amuzaţi de prezentarea domniţei au sunat pentru a le explica ce este de fapt "ciuperca Taisui" - "Este o jucărie sexuală pentru bărbaţi"!




×
Subiecte în articol: gafe
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close