Antena 3 CNN Timp liber Fun Toată lumea se întreabă dacă era BEAT. I s-au "ofilit gladiolele" în timpul unei emisiuni LIVE

Toată lumea se întreabă dacă era BEAT. I s-au "ofilit gladiolele" în timpul unei emisiuni LIVE

Toată lumea se întreabă dacă era BEAT. I s-au "ofilit gladiolele" în timpul unei emisiuni LIVE
05 Mar 2013   •   14:13

Fostul fotbalist ucrainean, Oleg Salenko, a căzut din picioare, în timpul unei emisiuni televizate, transmisă în direct, al cărei moderator este.

În timp ce în platou se analizau fazele unui meci de fotbal, Salenko şi-a pierdut brusc echilibrul şi s-a prăbuşit în spatele pupitrului.

Ceilalţi doi invitaţi ai emisiunii, Sergei Panasyuk şi Vadim Yevtushenko, l-au ajutat să se ridice şi au continuat dezbaterea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Salenko a revenit spunând că incidentul s-a datorat unei leziuni la genunchi, provocată cu o zi înainte.

Cu toate acestea, mulţi telespectatori nu au crezut scuza oferită, iar comentariile pe marginea căzăturii lui Salenko continuat pe internet.
Cei mai mulţi îl acuză pe fostul sportiv că face abuz de alcool şi de multe ori se prezintă "uşor ameţit" la emisiunea sa.

Oleg Salenko a jucat pentru echipa naţională a Rusiei şi a devenit golgheterul Campionatului Mondial de fotbal din 1994, cu 6 goluri marcate. El a înscris cele mai multe goluri din istorie, în timpul unui meci de Campionat Mondial (Rusia - Camerun 6-1). Salenko a fost autorul a 5 goluri În acea partidă.
În toată cariera, el a evoluat sub tricourile lui Zenit, Dinamo Kiev, Valencia şi Glasgow Rangers.

×
Subiecte în articol: fotbal
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close