Antena 3 CNN Timp liber Muzică Elena Merișoreanu, de urgență la spital, cu probleme grave la picioare! Artista va intra în operație

Elena Merișoreanu, de urgență la spital, cu probleme grave la picioare! Artista va intra în operație

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital, în această dimineață. Probleme artistei la genunchi s-au agravat, astfel că artista urmează să ajungă pe masa de operație.

Elena Merișoreanu, de urgență la spital, cu probleme grave la picioare! Artista va intra în operație
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    14 Dec 2022   •   17:18

Artista a ajuns pe mâna medicilor în această dimineață, după ce a fost transportată de urgență la spital. Elena Merișoreanu nu a mai putut să stea în picioare din cauza problemelor la genunchi cu care se confruntă, astfel că va avea nevoie de o operație, potrovit spynews.ro.

Chiar dacă operația Elenei Merișoreanu va avea loc în scurt timp, problemele ei nu se vor rezolva doar cu această intervenție.

Artista va trece printr-un lung proces de recuperare. Mai mult, cântăreața nu va putea să se mai deplaseze fără ajutorul unui cadru special, pentru câteva luni.

Potrivit sursei citate, în urmă cu aproximativ două luni, Elena Merișoreanu a suferit o altă intervenție chirurgicală. La vârsta de 75 de ani, artista a recurs la lifting facial, al cărui preț pornește de la suma de 4.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Elena Merişoreanu spital operatie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close