Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversari România: Abdullah Avci este noul selecţioner al naţionalei Turciei

Adversari România: Abdullah Avci este noul selecţioner al naţionalei Turciei

Adversari România: Abdullah Avci este noul selecţioner al naţionalei Turciei
de M.T.    |    18 Noi 2011   •   09:42

Abdullah Avci a fost numit selecţioner al naţionalei Turciei, la doar o zi după ce olandezul Guus Hiddink şi-a reziliat de comun acord contractul cu federaţia din această ţară.

Turcia se află în aceeaşi grupă cu România în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, alături de Olanda, Ungaria, Estonia şi Andorra.

Sunt foarte fericit să primesc onoarea unui asemenea post. Vom face paşi importanţi pentru a îmbunătăţi jocul echipei naţionale”, a declarat Avci după numirea sa oficială.

Abdullah Avci merită acest post, cred că va obţine succese importante alături de echipa naţională”, a spus Mehmet Ali Aydinlar, preşedintele federaţiei din Turcia.

În vârstă de 48 de ani, Avci şi-a făcut un nume în antrenorat în perioada în care a pregătit naţionala Under-17 a Turciei, echipă alături de care a cucerit titlul european în 2005 şi a fost semifinalist la Cupa Mondială în acelaşi an.

În iunie 2006, a preluat-o pe Istanbul Buyuksehir Belediyespor, echipă pe care a promovat-o în prima ligă încă de la primul sezon şi pe care a condus-o spre prima finală de Cupă din istoria clubului în acest an, pierdută la penaltyuri în faţa lui Besiktas.

×
Subiecte în articol: turcia România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close