Antena 3 CNN Actualitate Avertismentul terifiant al unei mirese ISIS: ”N-aș merge în centrul Londrei până în iunie sau iulie. ANGLIA - BOOM”

Avertismentul terifiant al unei mirese ISIS: ”N-aș merge în centrul Londrei până în iunie sau iulie. ANGLIA - BOOM”

Avertismentul terifiant al unei mirese ISIS: ”N-aș merge în centrul Londrei până în iunie sau iulie. ANGLIA - BOOM”
Sursa foto: Foto: Twitter
26 Mai 2016   •   11:28

Una dintre cele mai renumite mirese jihadiste a emis o amenințare terifiantă la adresa britanicilor, pe care i-a sfătuit ”să evite Londra în iunie sau iulie”, scrie Daily Mail.

"Să fiu sinceră, eu nu aș merge în centrul Londrei până în iunie ... sau chiar iulie. Bine, să fiu sinceră nu aș merge acolo deloc, în special cu metroul”, a scris pe Twitter Sally Jones, femeia din Marea Britanie care s-a alăturat grupării Statul Islamic.

Fosta solistă punk, Sally Jones și-a luat numele de ”doamna Teroare, după ce și-a abandonat cariera muzicală pentru a se alătura jihadiștilor ISIS.

Sally Jones a mai scris pe Twitter ”Anglia....Boom”, înainte ca administratorii rețelei să îi suspende contul.

Potrivit unor surse, aceasta s-ar ascunde în prezent în Mosul, Irak, de unde și-ar fi postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o burqa neagră, la malul mării.

Soțul ei, extremistul Junaid Hussain, un hacker din Birmingham, a fost ucis într-un atac american asupra orașului Raqqa, anul trecut.

 

×
Subiecte în articol: Londra atentate teroriste
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close