Antena 3 CNN Actualitate Avocat: "Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct". Ce urmează pentru primarul suspendat zilele următoare

Avocat: "Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct". Ce urmează pentru primarul suspendat zilele următoare

Avocat: "Sorin Oprescu a fost suspect de un preinfarct". Ce urmează pentru primarul suspendat zilele următoare
21 Sep 2015   •   21:07

Viorel Mocanu, unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu, spune că în prezent Sorin Oprescu se simte "relativ bine" după ce a fost suspect de un preinfarct. 

"În urma analizelor s-au constat modificări EKG şi o enzimă cardio numită troponină avea valori foarte ridicate care indică un infarct", a precizat avocatul.

Acesta a adăugat că Oprescu e ţinut sub observaţie şi că există posibilitatea să fie internat la Spitalul Militar sau la Spitalul Floreasca pentru a fi operat.

Avocatul Viorel Mocanu a spus că a aflat întâmplător că edilul a fost transportat la spital, atunci când s-a dus la Arestul Central al Poliţiei Capitalei, unde merge în fiecare zi pentru a discuta cu clientul său.

Apărătorul a menţionat că i s-a comunicat că Sorin Oprescu a fost dus, la ora 17.10, la un spital din Bucureşti, fără a i se spune care este unitatea sanitară.

Viorel Mocanu a mai adăugat că nu este normal ca un membru al familiei sau avocaţii să nu fie anunţaţi că edilul Capitalei s-a simţit rău.



Citeşte şi: Sorin Oprescu, dus de urgenţă la spital

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close