Antena 3 CNN Actualitate Cine este tânărul care a ucis un polițist în Gara Suceava. Omul legii nu a avut nicio șansă!

Cine este tânărul care a ucis un polițist în Gara Suceava. Omul legii nu a avut nicio șansă!

Cine este tânărul care a ucis un polițist în Gara Suceava. Omul legii nu a avut nicio șansă!
Sursa foto: Foto captura Antena 3
21 Iul 2017   •   10:03

Poliţistul ucis în Gara Suceava (Burdujeni), Sorin Viziteu, se afla în timpul serviciului în momentul în care a fost înjunghiat, suspectul fiind reţinut, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Mironu şi care ar fi recidivist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, a precizat că suspectul în cazul crimei, un tânăr de 23 de ani, din Mironu, Ioan Beşa, a fost prins la puţin timp după comiterea faptei şi reţinut, în prezent, aflându-se în arestul poliţiei, scrie Agerpres.

Potrivit primelor date ale anchetei, tânărul l-ar fi atacat cu un cuţit, apropiindu-se prin spate pe poliţist, şi l-a înjunghiat, provocându-i mai multe răni la gât şi pe corp. Martorii au relatat că poliţistul a încercat să se apere, dar nu a avut nicio şansă, în condiţiile în care, deşi era doborât la pământ, agresorul continua să-l înjunghie. 

În zonă a intervenit imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a încercat resuscitarea poliţistului, dar nu a putut decât declara decesul. 

Potrivit unor surse oficiale, tânărul de 23 de ani ar fi recidivist, acesta executând o condamnare pentru acte de violenţă în Spania. El se întorsese recent acasă. 

În momentul producerii tragediei, agentul şef Sorin Vezeteu era de serviciu în Postul de Poliţie Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni. 

Sorin Viziteu avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii, unul în vârstă de 5 ani şi altul de 7 ani. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close