Antena 3 CNN Actualitate Tolontan: În noaptea morții, Gyuri Pascu chemase la ora 3 o ambulanță care i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”. La 5 a murit de inimă!

Tolontan: În noaptea morții, Gyuri Pascu chemase la ora 3 o ambulanță care i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”. La 5 a murit de inimă!

Tolontan:  În noaptea morții, Gyuri Pascu chemase la ora 3 o ambulanță care i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”. La 5 a murit de inimă!
28 Sep 2016   •   15:21

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu are un element pe care autoritățile l-au ținut secret până azi. Artistul de 55 de ani a murit de infarct luni, la 5 dimineața, dar, cu doar două ore înainte, în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență, scrie Cătălin Tolontan.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului, chiar de la Ambulanța București, potrivit tolo.ro.

Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și oambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București. Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.

Medicii legişti au făcut marţi necropsia, pentru a stabili din ce cauză a murit Ioan Gyuri Pascu.

Actorul și cântărețul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani.

Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5.00 dimineaţa. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră.

Fostul membru al trupei Divertis suferea de diabet.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close