Antena 3 CNN Actualitate DNA dă o nouă lovitură. Cum îi va putea intercepta Kovesi pe români

DNA dă o nouă lovitură. Cum îi va putea intercepta Kovesi pe români

DNA dă o nouă lovitură. Cum îi va putea intercepta Kovesi pe români
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    13 Oct 2017   •   14:48

DNA dă o nouă lovitură. Potrivit unei postări pe pagina de Facebook, Grupul de Investigaţii Politice atrage atenţia că DNA va ști tot ce facem pe telefon sau pe calculator, ne va sparge parolele, ne va clona SIM-urile și va recupera datele șterse.

Azi, 13 octombrie 2017, DNA-ul condus de Laura Codruța Kovesi s-a dotat cu calculatoarele și softurile necesare pentru a controla absolut orice activitate avem pe orice tip de telefon (inclusiv replicile chinezești) și pe orice tip de PC sau server, cu orice sistem de operare. Nu are nicio importanță dacă dispozitivele sunt parolate sau datele criptate. Softul achiziționat de DNA este menit să spargă parolele și să decripteze datele, inclusiv datele din Dropbox sau din torrente.

De asemenea, nu are nicio importanță dacă datele de pe dispozitive au fost șterse. DNA le va recupera. Când nu folosim calculatorul de acasă, DNA ne va localiza cu ajutorul GPS-ului din telefon, chiar dacă telefoanele nu sunt conectate la rețea. DNA ne va monitoriza inclusiv activitatea de pe Facebook, Google Chat, Skype etc. Și nu doar a noastră, ci și a prietenilor din listă. DNA va clona orice tip de SIM, va folosi propriile noastre telefoane nu doar pentru a ne asculta, ci și pentru a ne face poze.

Big Brother are acum o soră. O cheamă Laura Codruța Kovesi și e șefa DN
A”, scrie Grupul de Investigații Politice.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close