Antena 3 CNN Actualitate Document incendiar. Un nou cutremur în justiție

Document incendiar. Un nou cutremur în justiție

Document incendiar. Un nou cutremur în justiție
Sursa foto: foto: captura Antena 3
03 Sep 2018   •   19:56

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat săptămâna trecută că declanşează procedura de evaluare a activităţii manageriale a procurorului general, Augustin Lazăr, în contextul protocoalelor încheiate cu SRI.

Toader a adus și dovezi pentru a demonta o serie de minciuni aruncate în spațiul public de Procurorul General, Augustin Lazăr.

Andreea Sava a prezentat, luni, la "Ediție Specială" un document în exclusivitate, un document care arată o altă minciună a lui de Augustin Lazăr care se referă la un protocol mult mai grav decât cel dintre Parchetul General și Serviciul Român de Informații.

"Acest document este o adresă trimisă se Augustin Lazăr ministrului justiției pe data de 3 aprilie 2018. În această adresă Lazăr enumeră care sunt protocoalele pe care le are Parchetul General încheiate cu SRI la data respectivă și susține în continuare că acestea sunt toate protocoalele.

Însă, avem un paragraf care aruncă bomba, respectiv că protocolul dintre PG, SRI și ÎCCJ, era în vigoare la data acestei adrese, deși Augustin Lazăr spunea că nu mai e în vigoare din 2012", a explicat Andreea Sava.

Totuși, câte protocoale spune Parchetul General că a încheiat cu SRI? Răspuns: 8 protocoale.

Lista completă a fost prezentată de Andreea Sava, la "Ediție specială":

 

 

×
Subiecte în articol: andreea sava Editie Speciala
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close