Antena 3 CNN Actualitate Fata care s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă a trimis un mesaj bizar înainte să dispară fără urmă

Fata care s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă a trimis un mesaj bizar înainte să dispară fără urmă

Fata care s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă a trimis un mesaj bizar înainte să dispară fără urmă
Sursa foto: foto: Facebook
14 Noi 2017   •   11:01

O tânără de 17 ani s-ar aruncat, în urmă cu trei zile, de pe podul de la Cernavodă. La fața locului a fost trimisă o barcă de la Detașamentul Cernavodă.

Pompierii din cadrul ISU Constanța au reluat căutările ca să o găsească pe Teodora Z. Salvatorii au extins aria de căutare, în speranța că vor da de urma fetei. Nimeni nu știe dacă tânăra s-a sinucis, însă ea a trimis un mesaj bizar tatălui vitreg, care i-a găsit rucsacul pe podul Anghel Saligny din Cernavodă, notează reporterntv.ro.

„Sunt pe podul din Cernavodă, am niște probleme și nu știu ce se va întâmpla cu mine. Vreau să știi că ești singurul în care am încredere să îți trimit mesajul acesta, îmi pare rău că te bag în asta…”, aceasta ar fi o parte din ultimul mesaj al Teodorei adresat tatălui ei vitreg, potrivit sursei citate.

Adolescenta a trimis mesajul unei prietene, care l-a anunțat pe fratele tinerei. Băiatul și-a alertat imediat tatăl, speriat că sora lui ar putea să recurgă la un gest extrem.

„Eu am găsit lucrurile pe pod. Fiul meu cel mare m-a anunțat că ar fi plecat și ar fi venit cu trenul aici, la Cernavodă. Ei stau în Constanța. Mi-a zis: du-te repede pe pod, că Teo a plecat, a trimis un mesaj unui prieten, că e pe pod. I-am găsit doar lucrurile, am căutat-o, am verificat pe sub pod, am zis că poate s-a aruncat pe uscat. Nu am găsit-o”, a povestit, pentru sursa citată, tatăl vitreg al tinerei.

Bărbatul a revenit în zona în care a fost văzută Teodora ultima dată, în speranța că salvatorii vor reuși să o găsească.

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close