Antena 3 CNN Actualitate Inedit „L-am găsit în baie cu o foarfecă în mână”. Cazul incredibil al unui băieţel care vrea să-şi schimbe sexul

„L-am găsit în baie cu o foarfecă în mână”. Cazul incredibil al unui băieţel care vrea să-şi schimbe sexul

„L-am găsit în baie cu o foarfecă în mână”. Cazul incredibil al unui băieţel care vrea să-şi schimbe sexul
Sursa foto: Foto: captură YouTube
de S.T.    |    07 Dec 2015   •   18:56

Daniel McFadyen, un băieţel din Scoţia, ar putea fi cel mai tânăr copil care aşteaptă să îşi facă o schimbare de sex, relatează dailymail.co.uk.

Daniel, în prezent Danni (6 ani), a început să aibă un comportament ciudat încă de când a împlinit vârsta de trei ani. Băieţelul se îmbrăca doar cu haine pentru fete şi se juca cu păpuşi, iar când era întrebat ce este spunea, sigur pe el, "fată".

Mama puștiului a fost șocată și și-a pus semne de întrebare în privinţa sexualităţii acestuia atunci când l-a găsit în baie, cu foarfecă în mână, încercând să-şi taie penisul. "L-am întrebat ce face şi mi-a spus că vrea să îl taie pentru a putea fi fetiţă", a spus mama lui Daniel.

Copilul a fost dus la doctor pentru a vedea ce se întâmplă cu el și a fost diagnosticat cu tulburare de identitate de gen, caracterizată de dorinţa unui copil sau a unei persoane adulte de a se identifica cu sexul opus.

Părinţii lui Daniel au fost sfătuiţi să îl lase pe acesta să trăiască ca o fată, aşa cum îşi doreşte.

Daniel a devenit "Danni" și părinții ei așteaptă ca aceasta să ajungă la pubertate, pentru a devein fată și din punct de vedere fizic.

Vezi AICI mai multe imagini cu Danni.

Danni va începe un tratament cu hormoni care să-i amâne semnele pubertăţii până în momentul în care se va decide să-şi facă operaţie de schimbare de sex.

Acest lucru va fi posibil imediat ce fata va împlini vârsta de 16 ani.

 

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close