x close

Fii alături de noi!

Un băiat de 10 ani i-a șocat pe profesori cu lucrarea lui. A doua zi s-a trezit cu poliția la ușa

de A.M.P   •   20 Ian 2016   •   13:58
Un băiat de 10 ani i-a șocat pe profesori cu lucrarea lui. A doua zi s-a trezit cu poliția la ușa 482
Foto:pixabay.com
Un copil din Lancashire, Marea Britanie, a pus pe jar poliția locală alertată din pricina unei greșeli de tipar, scrie independent.co.uk.

Băiatul, în vârstă de 10 ani, a scris într-un eseu pentru școală că locuiește într-o casă cu teroriști ( "terrorist house"). De fapt, el ar fi vrut să scrie că locuiește într-o casă cu terasă (”terraced house"), însă sistemul de autocorectare i-a modificat cuvântul.

Poliția a fost alertată imediat de profesorii băiatului.

La casa lui au sosit mai multe echipaje care au verificat laptopul băiatului și i-au interogat pe membrii familiei. Incidentul a fost unul destul de traumatizant atât pentru copil, cât și pentru familia sa, scrie The Independent.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Veste tristă despre Andra. Din păcate, vedeta a fost nevoită să recurgă la așa ceva

Recent, Andra a ajuns în vizorul escrocilor. De data aceasta, aceştia au creat un concurs fals, pe Facebook, şi au scos la vânzare maşina cântăreţei, pentru a obţine cât mai multe like-uri....

23 Iul 2016  •  11:03

sati