x close

Fii alături de noi!

Un băiat de 10 ani i-a șocat pe profesori cu lucrarea lui. A doua zi s-a trezit cu poliția la ușa

de A.M.P   •   20 Ian 2016   •   13:58
Un băiat de 10 ani i-a șocat pe profesori cu lucrarea lui. A doua zi s-a trezit cu poliția la ușa 482
Foto:pixabay.com
Un copil din Lancashire, Marea Britanie, a pus pe jar poliția locală alertată din pricina unei greșeli de tipar, scrie independent.co.uk.

Băiatul, în vârstă de 10 ani, a scris într-un eseu pentru școală că locuiește într-o casă cu teroriști ( "terrorist house"). De fapt, el ar fi vrut să scrie că locuiește într-o casă cu terasă (”terraced house"), însă sistemul de autocorectare i-a modificat cuvântul.

Poliția a fost alertată imediat de profesorii băiatului.

La casa lui au sosit mai multe echipaje care au verificat laptopul băiatului și i-au interogat pe membrii familiei. Incidentul a fost unul destul de traumatizant atât pentru copil, cât și pentru familia sa, scrie The Independent.

poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati