x close

Fii alături de noi!

VIDEO Cum dezgheţi rapid portiera maşinii

de A.M.P   •   18 Ian 2016   •   14:35
Începând de mâine, meteorologii anunţă că urmează un val de frig care va duce mercurul din termometre mult sub zero grade. În unele zone, inclusiv în Bucureşti, mai ales noaptea, termometrele vor arăta între minus 14 şi minus 17 grade Celsius.

La asemenea ger, nu este exclus ca, atunci când vei încerca să deschizi maşina dimineaţa, portierele să rămână înţepenite.

Cum dezgheţi portiera maşinii? Nu forţa uşile, pentru că se pot rupe chederele.

În primul rând, incearcă să împingi puţin uşa spre interior, cu mare atenţie, pentru a nu îndoi tabla. Pentru dezgheţarea, foloseşte un spray special, lichid de parbriz pentru iarnă sau chiar spirt. O altă soluţie este să încălzeşti puţin cheia la brichetă şi să încerci astfel.
Mai multe detalii pe gadgetreport.ro

poza

Actualitate

Gabriel Oprea, reacție după verdictul de plagiat dat de specialişti: Un zvon

Fostul vicepremier Gabriel Oprea se arată sceptic în privința verdictului de plagiat dat marți, în cazul tezei sale de doctorat, de către comisia juridică a CNATCDU.  Oprea, fost ministru de...

27 Iul 2016  •  00:54

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati