x close

Fii alături de noi!

VIDEO Cum dezgheţi rapid portiera maşinii

de A.M.P   •   18 Ian 2016   •   14:35
Începând de mâine, meteorologii anunţă că urmează un val de frig care va duce mercurul din termometre mult sub zero grade. În unele zone, inclusiv în Bucureşti, mai ales noaptea, termometrele vor arăta între minus 14 şi minus 17 grade Celsius.

La asemenea ger, nu este exclus ca, atunci când vei încerca să deschizi maşina dimineaţa, portierele să rămână înţepenite.

Cum dezgheţi portiera maşinii? Nu forţa uşile, pentru că se pot rupe chederele.

În primul rând, incearcă să împingi puţin uşa spre interior, cu mare atenţie, pentru a nu îndoi tabla. Pentru dezgheţarea, foloseşte un spray special, lichid de parbriz pentru iarnă sau chiar spirt. O altă soluţie este să încălzeşti puţin cheia la brichetă şi să încerci astfel.
Mai multe detalii pe gadgetreport.ro

poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati