Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre dezvăluirile fostului ofiţer SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudată

Klaus Iohannis, despre dezvăluirile fostului ofiţer SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudată

Klaus Iohannis, despre dezvăluirile fostului ofiţer SRI Dragomir: Mi se pare o campanie ciudată
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    21 Sep 2017   •   20:34

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că aşa-zisele dezvăluiri ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu afectează credibilitatea vreunei instituţii, deoarece, în cazul acestuia, nivelul de credibilitate este foarte mic, el plecând din Serviciu ca urmare a unor probleme penale.

„Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale şamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic”, a spus Iohannis.

Preşedintele Iohannis se află începând de duminică la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU. Joi, el va fi prezent la Philadelphia unde va vizita Liberty Bell şi Complexul Independence Hall şi se va întâlni cu comunitatea de români din zonă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: daniel dragomir Campanie Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close