Antena 3 CNN Actualitate MApN îşi cere „scuze”, după ce președintele Iohannis nu a fost invitat la ceremoniile de Ziua Aviaţiei

MApN îşi cere „scuze”, după ce președintele Iohannis nu a fost invitat la ceremoniile de Ziua Aviaţiei

MApN îşi cere „scuze”, după ce președintele Iohannis nu a fost invitat la ceremoniile de Ziua Aviaţiei
Sursa foto: Foto: MApN/Facebook
20 Iul 2017   •   12:26

Ministerul Apărării Naţionale îşi cere scuze ''pentru erorile apărute în transmiterea invitaţiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administraţia Prezidenţială şi autorităţile publice centrale''. 

''Ministerul Apărării Naţionale îşi cere scuze pentru erorile apărute în transmiterea invitaţiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administraţia Prezidenţială şi autorităţile publice centrale. Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a dispus în regim de urgenţă luarea măsurilor necesare eliminării disfuncţionalităţilor de natură birocratică ce au condus la crearea acestei regretabile situaţii'', se precizează într-un comunicat transmis de Secţia presă a Ministerului Apărării Naţionale, citat de Agerpres.

Precizarea vine după ce Administraţia Prezidenţială nu a depus nicio coroană de flori la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, surse politice declarând că reprezentanţii instituţiei prezidenţiale nu au fost invitaţi la ceremonie.

×
Subiecte în articol: MApN Adrian Ţuţuianu
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close