Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea, dezvăluiri șocante despre ”marele ars transferat la Sofia”. Răspunsul Ministerului Sănătății

Mircea Badea, dezvăluiri șocante despre ”marele ars transferat la Sofia”. Răspunsul Ministerului Sănătății

Mircea Badea, dezvăluiri șocante despre ”marele ars transferat la Sofia”. Răspunsul Ministerului Sănătății
Sursa foto: Foto: Mircea Badea
25 Sep 2016   •   18:05

UPDATE: Ministerul Sănătăţii confirmă că pacientul transferat în data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat în data de 12 septembrie, arătând că ”tragicul eveniment este un aspect care ţine de viaţa privată a familiei”, se arată într-un comunicat remis presei.

”Tragicul eveniment este un aspect care ţine de viaţa privată a familiei. În perioada în care pacientul a fost internat la Sofia, Ministerul Sănătăţii s-a asigurat că pacientul are parte de cele mai bune îngrijiri. Reprezentanţii ministerului au fost în legătură cu autorităţile bulgare, iar cei ai Ministerului Afacerilor Externe român din ţara vecină au vizitat în mod regulat pacientul”, arată ministerul Sănătăţii.

_______________

Ministerul Sănătății ar fi ascuns moartea unui român transferat la Sofia, Bulgaria, după ce a fost rănit într-o explozie care a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, la jumătatea lunii trecute. Informația a fost dezvăluită de Mircea Badea, într-o intervenție telefonică la ”Ediția de weekend”, de la Antena 3, citând surse din capitala bulgară.

Bărbatul a fost transferat la un spital din Sofia pentru că niciun alt spital din România nu l-a putut primi, spune Mircea Badea, care a postat și pe blog inclusiv imagini cu ambulanța care l-a preluat pe român, dar și cu salonul insalubru în care acesta a fost internat.

Bărbatul a murit însă în data de 12 septembrie, în Bulgaria, iar Ministerul Sănătății a confirmat decesul abia după dezvăluirile făcute de Mircea Badea.

”Da, ministrul sanatatii si institutia pe care o conduce au tacut malc. Va reamintesc ca romanul a fost transferat la Sofia intrucat spitalul de arsi din Romania a fost inchis si nu a mai avut loc in celelalte spitale. Va mai aduc aminte ca eu am difuzat imagini din cocina cu care a fost preluat romanul de la avionul medical care l-a transportat si din cocina in care l-au dus initial. Ministerul a reactionat atunci cu un comunicat pompos si sarabatoresc adaugand si fotografii dintr-o clinica mai aspectoasa unde ar fi ajuns marele ars. (...) Romanul a murit! Nici un cuvant despre asta. Tacere totala. Ministrul sanatatii, ruda cu un mare jucator pe piata medicamentelor, a inchis tot ce se putea inchide in sistemul sanitar si, pe cale de consecinta, a trimis un roman, nu la Bruxelles, nu la Viena, nu la Paris, ci la Sofia. Omul e mort. Nicio vorba despre asta. Solicit DNA anchetarea ministrului sanatatii pentru omor din culpa! Asta, desigur daca DNA nu are standarde duble si obiective politice, a scris Mircea Badea pe blog.

Vezi imagini cu ambulanța și salonul www.mircea-badea.ro.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close