Antena 3 CNN Actualitate Medicul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu

Medicul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu

Medicul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu
de S.T.    |    12 Ian 2018   •   15:39

UPDATE - Magistrații Curții de Apel au decis arestul la domiciliu pentru medicul Mihai Lucan.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei de lăsare în libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat într-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, cu un prejudiciu de cinci milioane de lei.

----------------------------

Știrea inițială:

Zi agitată pentru medicul Mihai Lucan. Magistraţii vor decide dacă medicul clujean acuzat de delapidare va ajunge după gratii, aşa cum vor procurorii DIICOT, sau dacă îi vor accepta cererea de ridicare a măsurii controlului judiciar.

Pe 22 decembrie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a medicului Mihai Lucan, acesta fiind pus sub control judiciar. Aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de fiul lui Mihai Lucan, precum şi faţă de Dan Emil Fofiu Sânpetreanu, director la Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Decizia a fost contestată de procurori la CAB.

Mihai Lucan este suspectat că un aparat medical performant, utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer, a fost transferat ilegal de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca la clinica sa privată, unde a fost utilizat timp de şase ani.

×
Subiecte în articol: medic Mihai Lucan procurori arest preventiv
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close