Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Am primit protocoalele de la Parchetul General. Vor fi desecretizate conform Legii 182”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Am primit protocoalele de la Parchetul General. Vor fi desecretizate conform Legii 182”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader: „Am primit protocoalele de la Parchetul General.  Vor fi desecretizate conform Legii 182”
21 Mar 2018   •   15:28

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat miercuri că a primit protocoalele SRI de la Parchetul General și că urmează să fie parcursă procedura legală de desecretizare a documentelor. 

"Am primit protocoalele de la Parchetul General. Am apreciat faptul ca dupa ce am cerut public si alti reprezentanti au cerut ceea ce eu cerusem si ca imediat seful SRI a exprimat acordul, iar ieri dupa-amiaza le-am primit de la procurorul general. Nu va pot spune (ce contin - n.r.) pana nu parcurg procedura de desecretizare", a declarat Tudorel Toader, după ce a participat la Administraia Națională A Penitenciarelor, conform news.ro

Tudorel Toader a mai spus că protocoalele vor fi desecretizate conform Legii 182. "Este o procedura legală". 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close