x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Să aplicăm aceeași normă tuturor. Președintele de ce să aibă coloană?

de S.T.   •   26 Ian 2016   •   00:11
Mircea Badea a vorbit, luni, la Antena 3 , despre acuzațiile DNA la adresa fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea.

„Am înțeles că domnul Oprea a fost abuziv. Eu nu l-am simpatizat niciodată. Mi se pare extrem de valoroasă munca DNA care ne spune că este caz penal dacă ministrul de Interne are antemergător de la interne. Adică ministrul de Interne trebuie să stea la toate stopurile, când ajunge ajunge”, a spus Mircea Badea.

„Eu am propus să aplicăm aceeași normă tuturor. (... )Președintele de ce să aibă coloană? Adică de ce să se dea la o parte toată Valea Oltului că trece președintele spre Sibiu? Nu poate să stea în trafic? (...). De ce să aibă BMW-uri? N-au leafă? Să le dea mașini românești”, a adăugat el.

Gabriel Oprea, prima reacție la cererea de urmărire penală: Mă consider nevinovat

DNA a cerut luni aviz pentru urmărirea penală a fostului ministru de Interne şi senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz în serviciu, pentru însoţirea deplasărilor sale de echipaje ale Poliţiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal şi procurorul general Tiberiu Niţu în baza unui protocol.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „În gura presei cu Mircea Badea”.
poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati