Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea reacționează: Am suportat insultele demente ale unor javre

Mircea Badea reacționează: Am suportat insultele demente ale unor javre

Mircea Badea reacționează: Am suportat insultele demente ale unor javre
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    29 Mai 2017   •   15:25

Mircea Badea a scris pe blogul său despre plafonarea indemnizaţiilor pentru mame.

„Recunosc ca sunt subiectiv pe tema. Cand s-a nascut Vladut, mamele aveau dreptul la 80% din venit, dar nu mai mult de 4000 de lei. Carmen, conform sumelor incasate din activitati PRIVATE, dar si mormanului platit la BUGETUL DE STAT, trebuia sa incaseze maximum: 4000 RON. Am optat, de comun acord, sa nu luam NICIUN LEU de la stat. Deci, ea avea dreptul la aproape O MIE DE EURO fara sa mai miste un deget si nu a luat nimic. Alegerea noastra.

Intre timp, am suportat insultele demente ale unor javre scelerate, autopretinse de dreapta, in fapt niste asistati social sub diferite forme: fie gratuitati la transport, fie scutiri de impozite pentru categorii intregi, fie eludari de taxe ale firmelor fitzoase, straineze, la care lucreaza, fie incasari la oengeurile de utilitate publica. Asa ca m-am inrait crancen. Pe de-o parte, mi se pare dizgratios cum chelalaie dupa bani unii care au produs substantial, pe de alta, parca n-as mai lasa nici un ban statului care il sifoneaza in secunda doi la stalinistii “de dreapta”.

Un lucru insa e sigur: imi place Olguta! E singura din acest guvern flasc, de mamaligi, care nu se teme de loc de agresivitatea javrelor securistoide. Nici de campanii ale oficinelor abjecte. Nici de feisbucul cretionid.
Concluzia mea: viata e dura si comporta multe aspecte. Scapa cine poate! #dedreapta”, a scris Mircea Badea, luni, pe blogul său.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close