Antena 3 CNN Actualitate Schimbare la vârful MAI. A fost numit noul comandant al Jandarmeriei Române

Schimbare la vârful MAI. A fost numit noul comandant al Jandarmeriei Române

Schimbare la vârful MAI. A fost numit noul comandant al Jandarmeriei Române
Sursa foto: Foto: Jandarmeria Romana/Facebook
de S.T.    |    17 Aug 2017   •   15:53

Colonel Sebastian Gheorghe Cocuş este noul comandant al Jandarmeriei Române, fiind împuternicit, marţi, prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile acestei funcţii pentru o perioadă de şase luni, după pensionarea generalului de brigadă Marin Andreiana.

„Miercuri, 16 august, în prezenţa Subsecretarului de Stat în M.A.I., comisar-şef de poliţie Mihai Valeriu, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Jandarmeriei Române. Astfel, începând cu 15 august, domnul colonel Sebastian Gheorghe Cocuş, până la această dată director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de şase luni, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române, după pensionarea generalului de brigadă Marin Andreiana, care a deţinut prima funcţie din Jandarmerie în perioada 08.02.2016 - 15.08.2017”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române, transmis joi Agerpres.

Cu patru misiuni internaţionale la activ, colonelul Sebastian Cucoş, a participat de-a lungul timpului la mai multe cursuri internaţionale de specializare în domeniu, în Statele Unite ale Americii, Franţa, Turcia, Italia şi Spania.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2000, colonelul Sebastian Cucoş este căsătorit şi are un copil.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close